semester

jag åkte med min syster och hennes pojkvän fredrik upp till stockholm för att ha en liten familjesemester.
var ett slag sen man va där så vi skulle kolla lite och hälsa på hos våra kusiner.
kom upp och gick runt lite och på kvällen åt vi hos kusin lotta där jag bodde och sen skulle vi gå ut men vi hann bara till trottoaren sen förstod vi att det var rätt sent och att vi var rätt fulla och att det bästa var att stanna hemma.

jag hade haft orden och musiken i huvudet länge utan att spela in dem.
nästa morgon sov jag länge, min kusin gick upp tidigt och till jobbet och kristina och fredrik bodde hos min andra kusin lena och de skulle ut och göra stan.
i mitt huvud hörde jag nu nästan hela tiden orden, ackorden och trummaskinen genom ekot. jag var bakfull utan att må dåligt men ändå med en viss fjäril i hjärtat och nerverna utanpå.

ensam i lägenheten tog jag en dusch och kände att min familjesemester gick mot sitt slut. jag ville hem till malmö för att spela in och ringde sj och bokade nästa tåg.
trodde väl inte att alla skulle förstå varför jag plötsligt försvann, det var ju tänkt att bli en vecka, men jag hade inte lust att försöka förklara heller för kusinerna.
kristina och fredrik var ute på stan och jag fick tag på dem med mobilen och bestämde träff på en servering för att inte bara försvinna. vi sa hej och jag hann med en öl på en trottoarservering i gamla stan och sen med tåget.
 
över skarven     har väl aldrig sagt att jag kommer ihåg allt jag säger     en helt annan planet